tag:blogger.com,1999:blog-3227626113572588225.post4583524963443647489..comments2024-03-28T18:29:43.194+01:00Comments on Moja kuchnia pachnąca... barszczem: Smażony camembert z żurawinąMarzynia Mamciahttp://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3227626113572588225.post-40320321799302652602014-04-08T13:10:09.814+02:002014-04-08T13:10:09.814+02:00gdzie kupiłaś ten camembert? jakiej firmy? ja użył...gdzie kupiłaś ten camembert? jakiej firmy? ja użyłam sera camembert Turek i był do niczego! był w środku twardy jak skała nawet po smażeniu! a usmażyłam idealnie, believe you me. niemożliwe, żeby camembert spędził tyle czasu na patelni, żeby panierka była tak idealna, a środek był twardy i zimny! mam podejrzenia, że to w ogóle nie jest camembert, to co Turek produkuje, tylko zwykłe oszustwo! więc powiedz mi, jakiej firmy był ten camembert, który smażyłaś?Anonymousnoreply@blogger.com