tag:blogger.com,1999:blog-3227626113572588225.post5441418038690395304..comments2024-03-28T18:29:43.194+01:00Comments on Moja kuchnia pachnąca... barszczem: Surówka z kapusty pekińskiej - najprostszaMarzynia Mamciahttp://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3227626113572588225.post-90333368589764605632012-01-26T22:14:56.362+01:002012-01-26T22:14:56.362+01:00Tak, to musi być cytryna. Życzę samych smakowitośc...Tak, to musi być cytryna. Życzę samych smakowitości w kuchni :-)Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3227626113572588225.post-43258081844815364152012-01-20T20:36:15.650+01:002012-01-20T20:36:15.650+01:00Ja dodaję ogólnie cały jeden sos koperkowo-ziołowy...Ja dodaję ogólnie cały jeden sos koperkowo-ziołowy knorra (ten inny np. z biedronki to porażka) i także trochę pieprzu cytrynowego. Czasami pomidor, jak jest (nie jestem studentem, ale mieszkam na stancji i nie takie rzeczy się jadało;)). Kiedyś zabrakło mi cytryny (a bez niej to nie jest sałatka) i dodałam ciut octu. Nigdy nie zapomnę tego ohydnego smaku...Anonymousnoreply@blogger.com